gdzie się znajduje zawór filtra z węglem aktywnym?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sinsinati
    Classic
    • 2008
    • 25

Zamieszczone przez Morgoth
    Puga i Citroena bym nie kupował. Koncern ma POWAŻNE problemy finansowe, traci €200 mln miesięcznie, zwalniają ludzi, teraz nawet dają 3 lata gwarancji na swoje modele, a nawet przedłużają ją do 5-ciu lat. Muszą się ratować "na gwałt", a c o z tego wyjdzie, trudno powiedzieć. Po co pakować się na minę?
    Nie wiedziałem wiec dzięki za info.

Jesli chodzi o O3 to ma byc chyba pod koniec 2013 to juz dla mnie za pozno no i wlasnie raczej bedzie drozsza niz 02 i zero rabatow na poczatku.

Zamieszczone przez Garret
    Flacha, w tej cenie powaznie bym rozwazał Cruze kombi- trudno o podobnych rozmiarów i tak wyposazone auto równie atrakcyjne cenowo.
    W najnowszym Motorze jest porównanie wersji kombi z dieslami: megane, cruze, i30 i octavia - cenowo cruze miażdży :wink:
    Nad Cruzem mocno sie zastanawiam tylko on ma ten minus ze ciezko go bedzie odsprzedac i traci duzo na wartosci.. Ale napewno pojade go obejrze i przejade sie wersja z turbo.

Ten numer Motoru jest moze do przeczytania w necie?

Zamieszczone przez Skfarek
    i w dodatku radzę dokładnie przestudiować warunki gwarancji bo jak są takie jak poprzednio czyli np. koło zamachowe ma gwarancję do 40 tys.km, tak jak i akumulator itp. to ja dziękuję :wink:
    W gwarancji nadal sa wykluczenia. Te co piszesz tez z tego co pamietam. Ale przeciez wiekszosc nowych aut ma na 2 lata gwarancje. A ja raczej wiecej niz 40 tysiecy w 2 lata nie zrobie. Ale ta gwarancja to tez jest rzecz nad ktora sie zastanawiam. Moze ktos sie jeszcze na ten temat wypowie.
  • internazionale
    Drive
    • 2007
    • 65

Gdzie w O1 z silnikiem AEE znajduje się ZAWÓR FILTRA Z WĘGLEM AKTYWNYM? lub sam FILTR?
    INTERNAZIONALE

Komentarz

• kowal 2002
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 5161

internazionale, to taka czarna plastikowa puszka po lewej stronie komory silnika ( stojąc przodem do auta ) przed zbiorniczkiem wyrównawczym układu chłodzenia. Zawór jest na jej górze ( dochodzi do niego rurka od przepustnicy ).
      Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
      Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

Pracuję...